logotype-vit

FacebookInstagram

Orderhantering

För att underlätta och kunna hantera er order på ett så snabbt och bra sätt som möjligt är vissa uppgifter viktiga att få i ett tidigt skede.
Här har vi samlat vad vi behöver för att underlätta orderhantering, och för oss att snabbt kunna hantera er order.

 

Dessa uppgifter måste alltid vara med på en order.

 

Vilka plagg skall tryckas: För att kunna få till det bästa trycket är det viktigt att veta vilket typ av plagg det är vi skall förädla. Plagget styr även trycktekniken.

 

Hur många plagg och vilken storlek: Hur många plagg styr dels priset men även val av tryckteknik så att det blir optimalt för er. Storlekar på plagget är viktigt när vi gör korrekturet detta för att kunna få rätt tryckstorlek. Även viktigt när vi räknar av plaggen när dessa kommer hit.

 

Vilken färg på plagget: Bestämmer även det priset och tryckteknik.

 

Varifrån Kommer plaggen: Detta för att underlätta så att vi kan få rätt plagg till rätt order och på så sätt korta av tiden mellan order och leverans. Viktigt är även att leveransen är märkt med ordernamn och/eller ordernummer.

 

När kommer plaggen: Hjälper oss att på ett bättre sätt planera när vi kan trycka detta.

 

Placering av tryck: Givetvis viktig så att vi kan göra korrekturet rätt.

 

Tryckstorlek: Viktigt att veta vilken tryckstorlek som kunden har tänkt sig.

 

Tryckfärger: Dessa måste vara i PMS nummer. (Pantone Matching System) är en standardiserad färgskala som används inom den grafiska industrin.

 

Bifoga logo: Ju tidigare vi får loggan i hanteringen ju fortare kan vi planera in trycket i vår tryckplanering.

 

Önskad leveransdag: Givetvis viktig så att kunden får sin beställning på rätt tid. Vårt mål är att ALLTID leverera på, eller helst innan leveransdatum

 

Order skickas till oss på mail :order@oremic.se